ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Πλέον μέσω Internet και τηλεφώνου για περιστατικά που μπορούν να εκτιμηθούν από μακριά όπως υδρονεφρώσεις, παλινδρομήσεις ούρων, υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις, υδροκήλες καθώς και ένα μέρος των κρυψορχιών, των φιμώσεων και των υποσπαδιών.

Στέλνετε το ιστορικό του παιδιού, τις εξετάσεις και φωτογραφίες στο email info@zoupanos.gr, μελετώ το περιστατικό και κλείνουμε τηλεφωνικό ραντεβού για την συνέντευξη.
Οπωσδήποτε η φυσική παρουσία του ασθενούς και η προσωπική μου εκτίμηση στους υπερήχους έχουν μεγάλη αξία αλλά τις δύσκολες αυτές ώρες και ιδίως για τα παιδιά της επαρχίας μπορούμε να έχουμε μία πρώτη εκτίμηση από μακριά.
Διαθέσιμος και στο viber και στο WhatsApp στο 6944388488 αλλά ακόμα και στο κινητό, λογικές ώρες.
Η πληρωμή θα γίνεται μέσω τραπεζικής μεταφοράς, επειτα θα ακολουθεί η έκδοση της απόδειξη από την γραμματεία.

Προσπαθούμε όλοι να μειώσουμε την διάδοση του ιού.
Μένουμε σπίτι και δεν ερχόμαστε σε ανώφελες επαφές με άλλους ανθρώπους.

 


ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΑΥΛΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕΣΩ E-MAIL

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού ή να ζητήσετε άυλη συνταγογράφηση, στέλνοντας e-mail στο info@zoupanos.gr

Δείτε αναλυτικά εδώ »

 

Κατόπιν χρόνιου αιτήματος των γονιών των οποίων τα παιδιά παρακολουθούνται στην Αθήνα για ουρολογικά προβλήματα, ο ιατρός κος Ζουπάνος έρχεται και κάνει, κάθε περίπου 45 ημέρες, ιατρείο και στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο διαγνωστικό κέντρο «ΚΝΩΣΟΣ» το οποίο βρίσκεται στην Λεωφ.Κνωσού 174 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εκεί εκτός από την κλινική εξέταση των παιδιών, μπορεί να γίνει και πλήρες υπερηχογράφημα ουροποιητικού συστήματος ή γεννητικών οργάνων αλλά και ανιούσα κυστεογραφία.

Για να κλείσετε ραντεβού, τηλεφωνείτε απογευματινές ώρες στο τηλέφωνο των Αθηνών στο 2106824900.

 

Δείτε την τοποθεσία του διαγνωστικού κέντρου στο χάρτη.

Ο καιρός στην Αθήνα