ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Πλέον μέσω Internet και τηλεφώνου για περιστατικά που μπορούν να εκτιμηθούν από μακριά όπως υδρονεφρώσεις, παλινδρομήσεις ούρων, υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις, υδροκήλες καθώς και ένα μέρος των κρυψορχιών, των φιμώσεων και των υποσπαδιών.

Στέλνετε το ιστορικό του παιδιού, τις εξετάσεις και φωτογραφίες στο email info@zoupanos.gr, μελετώ το περιστατικό και κλείνουμε τηλεφωνικό ραντεβού για την συνέντευξη.
Οπωσδήποτε η φυσική παρουσία του ασθενούς και η προσωπική μου εκτίμηση στους υπερήχους έχουν μεγάλη αξία αλλά τις δύσκολες αυτές ώρες και ιδίως για τα παιδιά της επαρχίας μπορούμε να έχουμε μία πρώτη εκτίμηση από μακριά.
Διαθέσιμος και στο viber και στο WhatsApp στο 6944388488 αλλά ακόμα και στο κινητό, λογικές ώρες.
Η πληρωμή θα γίνεται μέσω τραπεζικής μεταφοράς, επειτα θα ακολουθεί η έκδοση της απόδειξη από την γραμματεία.

Προσπαθούμε όλοι να μειώσουμε την διάδοση του ιού.
Μένουμε σπίτι και δεν ερχόμαστε σε ανώφελες επαφές με άλλους ανθρώπους.

 


ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΑΥΛΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕΣΩ E-MAIL

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού ή να ζητήσετε άυλη συνταγογράφηση, στέλνοντας e-mail στο info@zoupanos.gr

Δείτε αναλυτικά εδώ »

 

Τώρα ιατρείο και στην Θεσσαλονίκη


Ο παιδοουρολόγος Κος Ζουπάνος Γεώργιος πραγματοποιεί εξετάσεις και στη Θεσσαλονίκη


Επόμενο ιατρείο 8 & 9 Μαϊου
 

 

Τώρα ιατρείο και στην Κρήτη


Ο παιδοουρολόγος κος. Ζουπάνος Γεώργιος πραγματοποιεί εξετάσεις και στη Κρήτη στο διαγνωστικό κέντρο “ΚΝΩΣΟΣ”.
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ »

Επόμενο ιατρείο 15 & 16 Μαϊου
 

 

Στα παιδιά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται κάτω από γενική αναισθησία. Ο φόβος δεν αφήνει το παιδί να συνεργαστεί ακόμα και για απλές επεμβάσεις.

Πρέπει σήμερα πλέον, τον 21ο αιώνα, να παύσουμε να θεωρούμε την γενική αναισθησία σαν κάτι το επικίνδυνο. Τα σύγχρονα φάρμακα της αναισθησίας δεν προκαλούν ποτέ αλλεργίες και είναι εντελώς ακίνδυνα για τον οργανισμό του παιδιού. Στο παιδί οι αντενδείξεις για γενική αναισθησία είναι πάρα πολύ σπάνιες. Επίσης μπορεί η αναισθησία να επαναλαμβάνεται, όταν αυτό χρειάζεται, σε σύντομα χρονικά διαστήματα.
Φυσικά το παιδί θα πρέπει να έχει καθαρό αναπνευστικό σύστημα και αν τύχει και αρρωστήσει με ίωση, λοίμωξη ή παιδιατρική ασθένεια λίγο πριν την επέμβαση, αλλάζουμε απλώς την ημερομηνία της.
Οι αναισθησίες πρέπει πάντα να γίνονται από εξειδικευμένους αναισθησιολόγους που κοιμίζουν μόνο παιδιά, όπως εμείς χειρουργούμε μόνο παιδιά. Ο κόσμος του παιδιού είναι ξεχωριστός και θα πρέπει ο αναισθησιολόγος να «αισθάνεται σπίτι του».
Οταν τηρηθούν όλοι αυτοί οι κανόνες, το παιδί κοιμάται και ξυπνάει σαν αγγελούδι, χωρίς πόνο, διότι ο αναισθησιολόγος εκτός από τα φάρμακα που θα κοιμήσουν το παιδί, χρησιμοποιεί και ενδοφλέβια αναλγησία. Ο χειρουργός επίσης προσθέτει στην περιοχή της επέμβασης τοπική αναισθησία. Με τον συνδιασμό όλων αυτών, το παιδί δεν πονά και κρατάει μια καλή ανάμνηση της επέμβασης.
Στα μοντέρνα παιδοχειρουργικά κέντρα, το παιδί κοιμάται στην αγκαλιά των γονέων του και ξυπνά στην αγκαλιά τους. Με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει ο τόσο δυσάρεστος αποχωρισμός του παιδιού από τους γονείς του σε μια στιγμή που μέσα στο μυαλό του βασιλεύουν αισθήματα φόβου, αβεβαιότητος και ανασφάλειας.
Οι γονείς των οποίων το παιδί έχει κοιμηθεί και χειρουργηθεί κάτω από τέτοιες συνθήκες φιλικής ασφάλειας, θα σας διαβεβαιώσουν ότι σε μια ενδεχόμενη δεύτερη επέμβαση, δεν θα έχουν ίχνος φόβου.
 

Ο καιρός στην Αθήνα